Veilige e-mails van De Trans via ZIVVER

Als De Trans gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze cliënten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat andere kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn. 

De Trans gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie
De Trans gebruikt het programma ‘ZIVVER’ om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

ZIVVER vervangt Secure Mail (van KPN Zorg Messenger) 
Eerder gebruikte De Trans Secure Mail (van KPN Zorg Messenger). 

Hoe opent u een bericht dat veilig is verstuurd?
Hebt u een veilig e-mail ontvangen van De Trans? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet u óf een sms-code óf een toegangscode invoeren, óf u ontvangt een zogenoemde verificatiemail (zie hieronder).

- Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen. In deze video* ziet u hoe dit gaat:

- Bericht openen met een toegangscode
U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op ‘Klik voor bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender. In deze video* ziet u hoe dit gaat:

- Bericht openen met verificatiemail
U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. U wordt in het beveiligde bericht gevraagd een verificatiemail op te vragen. Klik op ‘Klik voor bericht’. U gaat nu naar de website van ZIVVER. Klik op ‘E-mail sturen’. U ontvangt nu een nieuwe e-mail. Ga naar uw mailbox en open deze e-mail. Klik hierin op ‘Klik voor toegang’. Let op: u kunt deze e-mail slechts 10 minuten gebruiken. In deze video* ziet u hoe dit gaat:

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Geeft u deze wijzigingen door aan uw contactpersoon bij De Trans.

Meer over ZIVVER
Met ZIVVER kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.

* Ziet u geen video's? Voor het tonen van deze (YouTube)video's, hebben we uw toestemming voor het gebruik van cookies nodig. Verander uw toestemming op deze pagina.