Afspraken dagbestedingslocaties

De onderstaande informatie is bijgewerkt op 8 december 2021

 

Dagbesteding van cliënten die bij ons wonen
De dagbesteding voor onze cliënten die bij ons wonen, wordt in ieder geval tot februari 2022 op de woningen georganiseerd. We weten dat het hebben van dagactiviteiten voor onze cliënten heel belangrijk is. Het draagt bij aan een zinvolle dagbesteding en een stuk ontwikkeling en zelfontplooiing. We proberen daarom ook binnen de woningen zoveel mogelijk interessante dagactiviteiten aan te bieden. We houden 1 februari eerst aan omdat we door de 4e coronagolf binnen De Trans weer werken met ‘eilanden’. Dit betekent dat cliënten en medewerkers zoveel mogelijk op hun woon/werk eiland blijven. Hiermee verkleinen we het risico op coronabesmetting, omdat er minder wordt gereisd tussen locaties. Wanneer het veilig genoeg is dat zij eerder naar de dagbestedingslocatie kunnen, gaan we dit zeker doen.

Dagbesteding van cliënten die niet bij ons wonen 
De dagbesteding op onze externe dagbestedingslocaties gaat gewoon door. De openingstijden van de verkooppunten en winkels die onderdeel uitmaken van enkele dagbestedingslocaties,  zijn afhankelijk van de richtlijnen van de overheid.

De dagbestedingsactiviteiten worden op aangepaste wijze aangeboden. Per locatie en per groep wordt gekeken hoe deze dagbesteding in te vullen. Hierbij volgen onze medewerkers de corona basisregels en de richtlijnen van het RIVM en de VGN.