Afspraken woonlocaties

Wilt u een bezoek brengen aan een van onze bewoners? In de coronatijd werken we met bezoekregels en coronarichtlijnen. Wij volgen hierbij het advies van de RIVM en de VGN.

Hieronder leest u waar bezoekers rekening mee moeten houden wanneer zij een bezoek komen brengen en wat zij van ons kunnen verwachten:

Onderstaande informatie is op 8 december 2021 bijgewerkt

  • Bel van te voren met de begeleiding van de woning dat u van plan bent te komen. Komt u met meer dan 2 bezoekers? Geef dit dan van te voren aan. De begeleiding beoordeelt of hier voldoende ruimte voor is om het bezoek veilig te laten verlopen.
  • Voordat u op bezoek komt, moet u klachtenvrij zijn. Ook wanneer u negatief  voor corona heeft getest.
  • Tijdens het bezoek op de woning draagt u een medisch mondneusmasker die u bij de ingang krijgt aangereikt van een van de begeleiders.
  • Op de woning volgt u de aanwijzingen op van de begeleiders, zodat we samen de juiste hygiëne-afspraken naleven. 
  • Is de woning in quarantaine? Dan is bezoek helaas niet mogelijk. U wordt door de zorgcoördinator op de hoogte gehouden over de situatie.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de zorgcoördinator volgens de bekende contactgegevens.

Heeft u ondanks de gekregen informatie toch nog vragen die niet over de directe zorg voor uw naaste gaat? Neemt u dan gerust contact op met de Klantenservice via info@detrans.nl of (0592) 24 74 74. Een medewerker van De Trans staat u graag te woord.