Lettergrootte
A A A

Afspraken woonlocaties

Bezoek brengen aan de cliënten die bij ons wonen was tot 5 juni niet mogelijk. Hiermee hebben we de richtlijnen van de RIVM gevolgd en de maatregelen vanuit de overheid. Natuurlijk vindt De Trans het zelf ook belangrijk om steeds te kijken naar de risico’s die het virus met zich mee brengt. Voor onze cliënten én zorgmedewerkers. De bezoekmaatregel wordt vanaf 5 juni binnen De Trans versoepeld. Dit betekent dat er weer een bezoek kan worden gebracht aan de cliënten die bij ons wonen. De afspraken worden inmiddels gepland. 

Wij snappen dat de afgelopen tijd voor de verwanten en cliënten ongelooflijk moeilijk was. Elkaar niet kunnen zien of in de armen sluiten, vraagt veel van iedereen. We begrijpen heel goed dat u uw verwant nu weer wilt omhelzen en vasthouden. Tegelijk vergroot dit de kans op het verspreiden van het virus binnen De Trans en haar woningen. Maar ook u loopt het risico ziek te worden. Laten we er dus samen voor zorgen dat we de maatregelen en instructies opvolgen. Alleen zo krijgen we samen Corona onder controle. Hieronder leest u over de maatregelen en instructies. 

Welke afspraken zijn er verbonden aan het bezoek en wat kunt u van ons verwachten?

  • Iedere week kan er 1 afspraak per cliënt worden gepland. 
  • Er mogen maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden maximaal 1 uur op bezoek komen. 
  • Voordat u op bezoek komt, wordt u gebeld door de begeleiders met de vraag of u gezondheidsklachten heeft. 
  • Op de woning volgt u de aanwijzingen op van de begeleiders, zodat we samen de juiste hygiëne-afspraken naleven. 
  • Daarnaast krijgt bezoek vooraf regels waarmee zij zich goed kunnen voorbereiden op de afspraak en met informatie over wat wij hebben geregeld op de locatie.