Lettergrootte
A A A

Er is niks zo moeilijk als elkaar niet kunnen bezoeken en elkaar even kunnen vasthouden. Het is voor de cliënten en u als verwanten wel ontzettend belangrijk om toch met elkaar in contact te blijven. Contact draagt bij aan ieders welzijn en welbevinden. Nu fysiek contact niet mogelijk is, willen wij familie dan ook vragen regelmatig contact op te nemen met hun dierbaren die wonen bij De Trans.

  • Zorgcoördinatoren staan met u in contact om onder meer te bespreken hoe het met uw naaste gaat. Samen kunt u bespreken welke contactmogelijkheden er zijn.
  • U kunt natuurlijk altijd zelf altijd contact opnemen met de zorgcoördinator. Bijvoorbeeld wanneer u (speciale) wensen heeft.
  • Het alternatief dat verder kan bijdragen aan het welzijn van uw naaste, is beeldbellen. Om die reden bieden alle locaties van De Trans deze onlinevoorziening. Cliënten kunnen met hun verwanten bijvoorbeeld Skypen, WhatAppen of Facetimen. Het contact kan worden geregeld via de zorgcoördinatoren. Medewerkers helpen bij het zorgen voor de verbinding en houden in de gaten welk effect dit heeft op elke cliënt.
  • Kaartjes, tekeningen en andere cadeaus (geen zelfgemaakte voedingswaren) zijn welkom. U kunt deze in overleg met de zorgcoördinator langsbrengen op een veilige plek. Om er zeker van te zijn dat het coronavirus niet wordt doorgegeven, worden de attenties eerst 24 uur in quarantaine gezet. Daarna zorgen wij er dan voor dat de spullen bij uw naaste terechtkomen en er ook op deze manier contact is tussen jullie.