Woon je in Drenthe en heb je dringend hulp nodig omdat het niet goed gaat met jezelf of met een kind of jongere in jouw omgeving? Buiten kantoortijden zorgt Spoed voor Jeugd Drenthe (S4JD) dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Bel naar: 0592 381 530 

Hoe werkt het?
Als je belt krijg je een hulpverlener aan de telefoon. Hij of zij zal je vragen stellen om erachter te komen wat er aan de hand is en wie jou of jullie het beste kan helpen.Binnen een half uur wordt er een plan gemaakt en worden de juiste mensen ingeschakeld.

Voor wie?
Jongeren kunnen zelf bellen, maar ook ouders, hulpverleners, huisartsen of de politie. Als het maar gaat over een kind, jongere en/of gezin in Drenthe.

Wanneer is Spoed voor Jeugd Drenthe bereikbaar?
Door de week kun je bellen van 17.00 tot 08.30 uur en in het weekend dag en nacht. Heb je dringend hulp nodig tijdens kantooruren (van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur)? Bel dan met de gemeente waar je woont. Daar verbinden ze je door met het team dat je tijdens kantooruren kan helpen.

Over Spoed voor Jeugd Drenthe
Spoed voor Jeugd Drenthe is een samenwerkingsverband van jeugdhulporganisaties Accare, Ambiq, De Trans, GGZ Drenthe, Jeugdbescherming Noord, Promens Care, Veilig Thuis Drenthe, Jeugdhulp regio Drenthe en Yorneo. Spoed voor Jeugd Drenthe is opgezet in opdracht van en in samenwerking met de Drentse gemeenten.