Lettergrootte
A A A

Vrijwilliger worden?

Naast zorgprofessionals worden mantelzorgers en vrijwilligers door De Trans meer betrokken bij de ondersteuning van haar cliënten. Eigenlijk gaat het om een beetje hulp bij hele gewone dingen. Bijvoorbeeld door een keer mee te gaan naar het zwembad, een stukje fietsen of wandelen, begeleiding bij een uitje, een terrasje pakken, de tuin opknappen, winkelen, kleding passen of koken voor een groep bewoners.

Een beetje hulp bij gewone dingen
De Trans biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van vrijwilligerswerk. Zo kunt u betrokken worden bij één persoon maar ook bij een groep voor diverse activiteiten. De werktijden zijn even gevarieerd en hangenaf van wat u wilt. Zo kan een uurtje in de maand al veel betekenen voor een cliënt. Natuurlijk kunt u ook langer of vaker komen. U kunt bijvoorbeeld in de avonduren en in het weekend helpen in de woningen of overdag op verschillende dagbestedinglocaties. Vrijwilligerswerk bij De Trans is afwisselend en leuk werk, met intensieve en dankbare contacten.

Heeft u ruimte in de agenda om als vrijwilliger of als groep vrijwilligers iets heel gewoons, maar uiterst waardevols met een cliënt te ondernemen? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator:

Hennie Dijkema, hdijkema@detrans.nl, telefoon 06 82 53 58 86