Leren en werken

Leren en werken bij De Trans: stage informatie
Ben je op zoek naar een stageplaats in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan heten we je bij De Trans van harte welkom als stagiair. Wij bieden allerlei stagemogelijkheden voor toekomstige professionals die, net als jij, het vak willen leren.

MBO studenten
De Trans heeft stages voor:

  • Maatschappelijke zorg (niveau 3)
  • Maatschappelijke zorg (niveau 4, uitstroom medewerker gehandicaptenzorg)
  • Verpleegkundige (niveau 4 )
  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • Secretarieel en managementassistent (niveau 3 en 4)
  • Sport en bewegen

HBO studenten
De Trans heeft stages voor:

  • Verpleegkunde (niveau 5)
  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening (niveau 5)

Wij bieden ook stages aan bij de paramedische dienst en de vakgroep gedragskundigen en psychologen. Wil jij weten welke mogelijkheden er voor je zijn? Neem dan contact op met het stagemeldpunt. Dit is bereikbaar via het mailadres stage@detrans.nl, of telefonisch via het nummer 06 30301454.

Wat kunnen we voor jou betekenen?
De Trans is door Calibris erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat je tijdens je stage kunt rekenen op een werkbegeleider die je introduceert op je stageplek en je ondersteunt bij je leerproces. Daarnaast volgt een praktijkopleider je leerproces op afstand. Om je leerproces maximaal te ondersteunen, start je bij De Trans met een introductie. Tijdens deze introductie doe je basisinformatie op over de doelgroep en de methodieken waarmee wordt gewerkt. Ook kun je bij De Trans tijdens je stage allerlei cursussen en trainingen volgen. Je ontvangt een stagevergoeding op basis van de CAO-Gehandicaptensector.

Wat we van je vragen
Wij hebben een voorkeur voor stagiairs die 20 uur in de week en minimaal een half jaar beschikbaar zijn. Afhankelijk van je stageplaats werk je, net als de overige medewerkers binnen je team, onregelmatige diensten: ochtend-, avond- en weekeinddiensten. Wij bieden geen stageplekken aan voor studenten die een schriftelijke opleiding volgen.

Nieuwsgierig geworden?
Je kunt het stagemagazine downloaden of contact opnemen met het stagemeldpunt. Als je meer wilt weten over de locaties waarbinnen je kunt werken, kun je navigeren naar de pagina wonen, werken, leren op onze website

Solliciteren
Solliciteren doe je door het Stage Sollicitatieformulier hieronder in te vullen en samen met je CV op te sturen. Alleen een volledig ingevuld formulier kunnen we in behandeling nemen.

 

Stage Sollicitatieformulier