• 1

  Zwemmen met de buren!

  19-9-2017

  Wat is er leuker dan op Nationale Burendag samen met uw buren een duikje te nemen? De Trans nodigt alle buren van het Leeuwerikenveld van harte uit in haar zwembad. Tussen 13:30 en 15:30 uur is iedereen welkom om samen te plonsen of voor een gezellig praatje. Gewoon omdat het kan. Bewoners van De Trans zijn natuurlijk ook van harte welkom, graag met begeleiding in verband met veiligheid.

  Lees meer
 • 1

  10-8-2017

  Genieten van VisiteClowns! Twee vrolijke clowns van VisiteClowns brachten donderdag 3 augustus een bezoek aan twee groepen bij Onder de Wiekslag in Klazienaveen. Dit was een geschenk van leverancier HARTMANN in het kader van haar 40-jarige jubileum. De clowns zijn gericht op persoonlijke aandacht en maken contact aan de hand van mimiek, zang, beweging, geluid en humor. Cliënten en medewerkers hebben genoten, het was geweldig!

  Lees meer
 • 1

  Publieksversie jaarverslag De Trans 2016

  17-7-2017

  De publieksversie van ons jaarverslag is klaar. Dit jaar hebben we gekozen voor een zogeheten infographic. Bovendien hebben we de verschillende feiten gekoppeld aan het Transspoor. Hier vinden alle acties en inspanningen hun juiste station op de juiste lijn. De drie sporen Cíënt, Medewerker en Omgeving leiden alle naar Cliënt Centraal. Precies zoals in de praktijk. Klik hier om de infographic in te zien en te printen.

  Lees meer