• 1

  Spoed voor Jeugd Drenthe

  21-9-2017

  Drentse gemeenten lanceren website Spoed voor Jeugd Drenthe Speciaal voor kinderen en jongeren die direct hulp nodig hebben, is er sinds deze week de website www.spoedvoorjeugddrenthe.nl. Spoed voor Jeugd Drenthe is het provinciale meldpunt bij crisis in opdracht van de twaalf Drentse gemeenten en coordineert de hulpverlening van (jeugd)zor...

  Lees meer
 • 1

  Zwemmen met de buren!

  19-9-2017

  Wat is er leuker dan op Nationale Burendag samen met uw buren een duikje te nemen? De Trans nodigt alle buren van het Leeuwerikenveld van harte uit in haar zwembad. Tussen 13:30 en 15:30 uur is iedereen welkom om samen te plonsen of voor een gezellig praatje. Gewoon omdat het kan. Bewoners van De Trans zijn natuurlijk ook van harte welkom, graag met begeleiding in verband met veiligheid.

  Lees meer
 • 1

  10-8-2017

  Genieten van VisiteClowns! Twee vrolijke clowns van VisiteClowns brachten donderdag 3 augustus een bezoek aan twee groepen bij Onder de Wiekslag in Klazienaveen. Dit was een geschenk van leverancier HARTMANN in het kader van haar 40-jarige jubileum. De clowns zijn gericht op persoonlijke aandacht en maken contact aan de hand van mimiek, zang, beweging, geluid en humor. Cliënten en medewerkers hebben genoten, het was geweldig!

  Lees meer