Geplaatst op: 8-12-2020

11 december Foute Kersttruiendag! Doe jij mee?

A.s. vrijdag (11 december) is het in Nederland Foute Kersttruiendag, hét moment om je foute kersttrui uit de kast te trekken. Al sinds een paar jaar vieren enkele groepen van De Trans deze dag en ieder jaar doen er meer mensen mee. Trek jij vrijdag een foute kersttrui aan? Stuur je foto in en wie weet verschijnt deze op vrijdagmiddag op de website en/of Facebookpagina van De Trans! 

Je kunt jouw foto tot vrijdag 11 december 15.00 uur inzenden onder de volgende voorwaarden: 

  • Staan er cliënten van De Trans op de foto? Of ontvang je zelf zorg of ondersteuning vanuit De Trans? Mail dan óók een ingevuld toestemmingsformulier mee. Zonder ingevuld toestemmingsformulier wordt de foto niet geplaatst op de website en Facebookpagina van De Trans.
  • Staan er medewerkers van De Trans op de foto? Weet dan zeker dat alle medewerkers op de foto het goed vinden dat hun foto ingestuurd wordt. 
  • Ben je geen medewerker of cliënt van De Trans, maar wil je je foto ook graag insturen? Leuk! Mail dan óók een ingevuld toestemmingsformulier mee. Zonder ingevuld toestemmingsformulier wordt de foto niet geplaatst op de website en Facebookpagina van De Trans.
  • Let natuurlijk ook bij het maken van de foto op de coronamaatregelen. 
  • Stuur de foto in via communicatie@detrans.nl.
Afbeelding: 11 december