Geplaatst op: 13-11-2017
Afbeelding: JongetjeMeisje

Brussenmiddag en diner achterban

Op zaterdag 25 november vinden er in Nooitgedacht twee activiteiten plaats: Een Brussenmiddag en een diner voor achterban. Deze week heeft u nog de laatste mogelijkheid u op te geven voor een van of voor beide activiteiten.

Brussenmiddag
Alle broers en zussen van mensen die bij De Trans wonen, willen we graag uitnodigen voor een Brussenmiddag op zaterdag 25 november, van 15:00 tot ongeveer 17:00 uur in het restaurant aan de Stroetenweg 15 in Nooitgedacht. Tijdens deze dag praten we met elkaar over hoe het is om een bijzondere broer of zus te hebben. De Brussenmiddag wordt rond 17:00 uur afgesloten met een drankje en lekkere hapjes. Om 18:00 uur start vervolgens het diner voor achterban van De Trans.

Diner achterban
Voor dit diner zijn alle familieleden en betrokken van cliënten die wonen bij De Trans, uitgenodigd. Dit diner vindt plaats vanaf 18:00 uur in het restaurant aan de Stroetenweg 15. De leden van de Cliëntenraad schuiven bij de verschillende tafels aan en zullen vooral naar u luisteren. Zo kunnen zij horen wat u anders zou willen of waar u behoefte aan heeft. Op die manier kan de Cliëntenraad nog beter de belangen van cliënten vertegenwoordigen.


Mocht u nog vragen hebben of u wilt zich opgeven, dan kan dat door een mailtje te sturen naar: backoffice@detrans.nl. Graag tot zaterdag 25 november!