Geplaatst op: 13-10-2020
Afbeelding: Kistjes

Dagbestedingslocatie De Nerf maakt houten kistjes voor lunchboxen Dutch Food Week

Het is deze week de Dutch Food Week. Een week waarin organisaties uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving delen. Maaltijdenleverancier Distrivers uit Hoogeveen had onze dagbestedingslocatie De Nerf in Emmen een mooie opdracht gegeven, namelijk om houten kistjes te maken voor lunchboxen die Distrivers vandaag naar 31 kinderdagverblijven brengt. 

Lunchboxen gevuld met verse producten uit de omgeving
Het thema van de Dutch Food Week van dit jaar is: "Wat eten we en hoe komt het op je bord?" Maaltijdenleverancier Distrivers uit Hoogeveen gaat vandaag bij 31 kinderdagverblijven in Drenthe langs om kinderen lunchboxen te brengen met daarin verse producten uit de regio. De kinderen kunnen hun lunch hiermee zelf bereiden. Samen met Agribusiness, Boerderijeducatie De Boer op Noord en Provincie Drenthe heeft Distrivers dit mooie initiatief 'Boergondisch koken met kinderen' kunnen uitrollen.

Mooie opdracht voor De Nerf
De kistjes waarin de lunchboxen worden gegeven, zijn gemaakt door houtwerkplaats De Nerf. De deelnemers waren trots op het resultaat en erg blij met deze mooie opdracht!