Geplaatst op: 20-12-2020

De Transparant is weer uit

De nieuwste editie van het blad ‘Transparant’ is weer in de brievenbus gevallen bij cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers van Stichting De Trans. De Transparant is het relatieblad van De Trans en bevat nieuws en diverse interviews met de mensen van De Trans. Digitaal kunt u de Transparant ook lezen, namelijk via deze link

In deze editie is er aandacht voor cliënt Herman, die al meer dan 50 jaar bij De Trans woont en erg veel van vrachtwagens houdt. Ook vertellen begeleiders Vera en Jamilla over hoe zij het werken op hun ‘eiland’ ervaren. Heel praktisch en nuttig zijn de tips van fysiotherapeut Gretha over hoe je ook in coronatijd in beweging kunt blijven. Redactielid Fenje neemt ons mee in haar belangstelling voor olifanten (en mondkapjes). En cliënt Jessica Veldkamp deelt haar recept voor mosterdsoep met u.

Winkels De Trans gesloten wegens landelijke coronaregels
Op pagina 14 van de Transparant leest u over ‘kerstshoppen bij De Trans’. Na de persconferentie op 14 december door premier Rutte zijn ook onze winkels dichtgegaan. De informatie op deze pagina van de Transparant is hierdoor niet meer actueel. Op het moment van het drukken en verzenden van het blad, was nog niet bekend dat deze regels er zouden komen.

Afbeelding: Afbeelding Transparant
Geplaatst op: 29-9-2020

De Transparant is weer uit

De nieuwste editie van het blad ‘Transparant’ is weer in de brievenbus gevallen bij cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers van Stichting De Trans. De Transparant is het relatieblad van De Trans en bevat nieuws en diverse interviews met de mensen van De Trans. Digitaal kun je de Transparant ook lezen, namelijk via deze link

In deze editie lees je diverse verhalen over ervaringen uit de coronaperiode: een verhaal van cliënt Jannie Pranger, één van verwant Annelies Arling en één van zorgcoördinatoren Tineke Beekman en Fatima Beumee. Verder vertelt Inge de Goed over haar vrijwilligerswerk met Jeltje en laat cliënt Jaap Folkersma (een echte duizendpoot) je alles weten over zijn werk. Ook lees je dat flexmedewerker Jan Klemens zijn gitaar vaak meeneemt naar het werk. 

Eerste uitgave van 2020 
Deze editie is de eerste uitgave van 2020. De Transparant is een tijdje niet verschenen door omstandigheden, namelijk corona en de afwezigheid van een afdeling Communicatie binnen De Trans. Sinds mei is de afdeling weer compleet en zijn we blij dat er nu een nieuwe Transparant voor je ligt, boordevol mooie verhalen. 

Afbeelding: transparant