Lettergrootte
A A A
Geplaatst op: 29-9-2020

De Transparant is weer uit

De nieuwste editie van het blad ‘Transparant’ is weer in de brievenbus gevallen bij cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers van Stichting De Trans. De Transparant is het relatieblad van De Trans en bevat nieuws en diverse interviews met de mensen van De Trans. Digitaal kun je de Transparant ook lezen, namelijk via deze link

In deze editie lees je diverse verhalen over ervaringen uit de coronaperiode: een verhaal van cliënt Jannie Pranger, één van verwant Annelies Arling en één van zorgcoördinatoren Tineke Beekman en Fatima Beumee. Verder vertelt Inge de Goed over haar vrijwilligerswerk met Jeltje en laat cliënt Jaap Folkersma (een echte duizendpoot) je alles weten over zijn werk. Ook lees je dat flexmedewerker Jan Klemens zijn gitaar vaak meeneemt naar het werk. 

Eerste uitgave van 2020 
Deze editie is de eerste uitgave van 2020. De Transparant is een tijdje niet verschenen door omstandigheden, namelijk corona en de afwezigheid van een afdeling Communicatie binnen De Trans. Sinds mei is de afdeling weer compleet en zijn we blij dat er nu een nieuwe Transparant voor je ligt, boordevol mooie verhalen. 

Afbeelding: transparant