Geplaatst op: 30-11-2020

Filmavonden voor cliënten Nooitgedacht

Het team ‘Ontspanning Nooitgedacht’ van Stichting De Trans organiseert sinds kort filmavonden voor cliënten die wonen in de wijk Nooitgedacht. Iedere dinsdagavond kan één groep cliënten een film kijken. Dit sluit aan bij de eilandenstructuur waarin De Trans werkt. 

Net als in de bioscoop
Voor de filmavonden wordt een ruimte van De Kinderboerderij omgetoverd tot een echte filmzaal. De cliënten kijken hier een film op een groot scherm. Ook genieten ze tijdens de film van popcorn of chips. Het is haast net als in de bioscoop. Een populaire film van diverse groepen blijkt de nieuwe versie van De Leeuwenkoning te zijn.

Eilanden
Sinds het begin van de coronacrisis werken we binnen De Trans op ‘eilanden’. Dat houdt onder meer in dat wonen en dagbesteding in vaste groepen worden uitgevoerd. Dit zorgt voor minder directe contacten tussen verschillende groepen mensen. Met deze manier van werken proberen we de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De filmavonden zijn hier volledig op afgestemd en bieden zo een leuk uitje voor de bewoners.

Afbeelding: Filmavond_www3