Geplaatst op: 25-1-2018
Afbeelding: StouteSchoenen2

Vacature voor zorgcoördinatoren

Sta jij stevig in je schoenen en ben je geduldig? Treed je daadkrachtig op en heb je een goed inlevingsvermogen én wil je werken in een uitdagende werkomgeving? Dan zijn we op zoek naar jou! De Trans is op zoek naar begeleiders van cliënten met een intensieve begeleidingsvraag. Voor twee woningen in Nooitgedacht zoeken we een zorgcoördinator. Klik hieronder op de vacatures:

- Zorgcoördinator bij 6 bewoners
- Zorgcoördinator bij 9 bewoners

Onze cliënten hebben een intensieve begeleidingsvraag door een verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Samen met cliënten, jouw collega’s en verwanten zorg je voor een stimulerende en leefbare woonsituatie. Daarin zorg jij voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van cliënten. Jij maakt hun wereld begrijpelijker en veiliger. Bij de begeleiding gebruik je de speciale behandelmethodiek Triple-C waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt. In deze behandelmethodiek wordt je ook geschoold, voordat jouw eerste werkdag begint.

Wil je graag eerst lezen hoe onze begeleiders hun werken in de zorg voor mensen met een intensieve begeleidingsvraag ervaren?  Lees dan eens de verhalen van collega Alette Oechies, Dave Bergveld, Marco Timmer of die van Marloes Jeuring.