Geplaatst op: 29-9-2017
interieur 't Pant

Groot feest bij 't Pant

Van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 6 oktober viert ’t Pant in Emmen feest! De reden: al 10 jaar worden hier de mooiste producten gemaakt en verkocht door cliënten van De Trans. En daar zijn alle 23 cliënten die hier werken erg trots op! “Ik vind het leuk om iets heel moois te maken, maar nog leuker vind ik het wanneer een klant er heel blij mee is of het wil laten inpakken als cadeautje,” glundert een trotse medewerker. Zij hoopt dat er veel mensen een bezoekje brengen aan haar winkel en zien wat voor een leuke winkel ’t Pant is.

’t Pant is een stijlvolle, gezellige winkel vol met mooie cadeau-artikelen. De meeste producten worden met veel zorg gemaakt door cliënten van De Trans op verschillende dagbestedingslocaties. Zo zijn er producten van keramiek, hout, stof en papier. Ook wordt de winkel ieder seizoen weer omgetoverd in de sfeer die bij dit seizoen past. Tijdens de feestweek kunnen bezoekers alvast een kijkje nemen bij de kerstproducten, allemaal passend bij de nieuwste woontrends.

Hoge korting tijdens feestweek
Tijdens de feestweek krijgen klanten korting op alle producten! De hoogte van de korting wordt bepaald met een rad van avontuur en kan oplopen tot wel 50%. Uiteraard worden ook alle klanten verwend met een feestelijk hapje en drankje, geserveerd door de medewerkers van ’t Pant. Op donderdag 5 oktober is er een groot feest voor genodigden waar alle medewerkers in het zonnetje worden gezet als dank voor al het mooist dat ze de afgelopen 10 jaar maakten. De winkel bevindt zich aan de Wilhelminastraat 79 in Emmen en is van maandag tot en met vrijdag open van 09:30 tot 16:00 uur. De producten van ’t Pant zijn ook verkrijgbaar in de webshop van De Trans, www.webshopdetrans.nl.