Geplaatst op: 20-10-2016
Afbeelding: rolder boys

 

Op zaterdag 29 oktober zal het G-team van Rolder Boys zijn eerste wedstrijd spelen in een officieel wedstrijdtenue! Om 12:30 uur vindt bij Rolder Boys de uitreiking van de tenues plaats en om 13:00 uur start de wedstrijd tegen HS88-G.

Donderdag 13 oktober kreeg het team al de trainingspakken uitgereikt van trainers Jeroen in ’t Veld en Elmar Katerberg en coördinator G-voetbal Marieke Blaak. Speler Roland was een van de eersten die het pak in ontvangst nam en straalde van trots. Roland heeft er namelijk mede voor gezorgd dat Rolder Boys nu een G-team heeft. Roland woont bij Stichting De Trans en is vaste supporter bij thuiswedstrijden van het eerste. Hij wilde graag training van zijn helden krijgen en schreef hen een brief. Het antwoord was positief: ‘Ja, leuk!’  Zo heeft Roland er voor gezorgd dat De Trans en Rolder Boys gaan samenwerken voor G-voetbal, want voetbal is voor iedereen!

Het team traint nu iedere donderdag op sportpark Boerbos onder leiding van Jeroen en Elmar. Nu het kouder wordt is een goede outfit voor de training belangrijk. Ook speelt het team al enkele wedstrijden en daarvoor is een tenue onmisbaar. Op zaterdag 29 oktober wordt er een heus feestje georganiseerd voor de spelers van het G-team op sportpark Boerbos. Om 12:30 uur ontvangen de spelers het tenue uit handen van Hans van Scheijen, directeur van De Trans. In de nieuwe tenues wordt vervolgens de wedstrijd gespeeld tegen HS88-G. Kom het G-team vooral aanmoedigen!