Geplaatst op: 23-7-2019
Afbeelding: miranda met boek bijgesneden

Miranda schrijft een boek!

Melissa hapte naar adem, zij was samen met haar moeder het probleem geweest van papa’s schulden. Maar papa had ook fouten gemaakt. En hij had gelogen! Hij had gezegd dat hij niet had gestolen. Maar, hij had dus wel gestolen…

Mama verdween naar de andere hut van de boot. Melissa twijfelde wat ze moest doen. Ze had een paar opties. Ze kon weglopen en gaan zwerven. Ze kon proberen te praten met papa, in de hoop dat ze bij hem kon blijven. Of ze moest niks laten merken en gewoon meegaan met haar moeder en Ricky.

Dit is een fragment uit het boek ‘Speedy & Buddy – Schuldig’ van Miranda Katuin. Het is vanaf nu te bestellen via www.mijnbestseller.nl en www.bol.com

Met het verschijnen van dit boek ging een wens van Miranda in vervulling. Zij volgde ooit de opleiding tot dierverzorger en ze is gek op dieren. Ze liep onder andere stage bij een rusthuis voor oude paarden en op dit moment werkt ze op een zorgboerderij. Ze wilde graag een boek schrijven en vertellen over haar liefde voor dieren. Zo ontstond het verhaal van Speedy en Buddy. Het tweede verhaal is heel anders en gaat over hoe pubers denken en doen. Miranda is inmiddels een dertiger en verbaast zich over alle spullen die pubers nu hebben én willen. Dit was de aanleiding voor het verhaal ‘Schuldig’.

Beide verhalen zijn geschreven in makkelijk Nederlands. Hierdoor zijn de verhalen geschikt voor jeugdige lezers vanaf ongeveer 10 jaar en voor volwassenen die het fijn vinden een makkelijk boek te lezen.