Geplaatst op: 31-12-2020

'Oliebollen To Go' bij dagbestedingslocatie Het Tuinhuis

Op oudjaarsdag organiseerde onze dagbestedingslocatie Het Tuinhuis in Nooitgedacht een ‘Oliebollen To Go’. Je kon hier terecht voor ambachtelijke oliebollen, met en zonder krenten. Groepen van De Trans die in wijk wonen en andere omwonenden hadden van te voren een flyer in de brievenbus ontvangen. Hierop stond hoe ze hun bestelling door konden geven. Ze konden hun bestelling vervolgens óf zelf ophalen, óf cliënten bezorgden deze bij hen aan de deur! 

Ambachtelijke oliebollen voor de wijk
Het Tuinhuis vertelt: "Normaal gesproken noemen we dit jaarlijkse evenement ‘het oliebollenfeest’, maar helaas hebben we nog steeds te maken met corona. Daardoor kon het feestje dat er normaal bij hoort niet door gaan. Met de nodige aanpassingen is het ons gelukt om vele cliënten, collega`s en omwonenden toch ook dit jaar weer te voorzien van heerlijke ambachtelijke oliebollen!"

Vroeg opstaan om... 3000 oliebollen te bakken!
"Al om 03.30 uur gingen de eerste oliebollen het vet in", vertelt Het Tuinhuis. "Door vroeg te beginnen hadden we op tijd een mooie voorraad klaar, waardoor mensen niet hoefden te wachten op hun bestelling. Ook hadden we dit jaar voor het eerst onze eigen oliebollenkoeriersdienst. Zij bezorgden de oliebollen bij de mensen thuis in de wijk Nooitgedacht. Hier is erg veel gebruik van gemaakt en het werd enorm gewaardeerd. In totaal zijn er ruim 3000 oliebollen gebakken!"

Afbeelding: oliebollentogo_bakteam
oliebollentogo_koerier
oliebollentogo_koerier2
oliebollentogo_tevredenklant