Geplaatst op: 25-4-2019
Afbeelding: foto geert tbv plantjesmarkt 2019

Op woensdag 8 mei vindt de jaarlijkse Plantjesmarkt bij het Tuinhuis van De Trans in de wijk Nooitgedacht plaats. Het Tuinhuis is een dagbestedingslocatie van De Trans waar plantjes worden opgekweekt en worden verkocht. Sinds 2016 organiseert het Tuinhuis een Plantjesmarkt die dit jaar bijna uit haar voegen barst!

Iedereen is altijd zo enthousiast over deze markt, dat veel standhouders zich dit jaar spontaan meldden bij het Tuinhuis. Woensdag bestaat de markt uit ruim 35 kramen waar leuke cadeauartikelen en mooie sfeerproducten voor huis en tuin worden verkocht en natuurlijk heel veel plantjes. Daarnaast heeft het team Beweging van De Trans gezorgd voor een actief programma met onder meer panna voetbal. Voor kinderen zijn er ook diverse activiteiten zoals een springkussen, schminken en een verloting.

De medewerkers van het Tuinhuis zijn al weken bezig met de voorbereidingen. Ook Geert, een medewerker, kan deze dagen alleen maar denken aan de Plantjesmarkt: “We hopen dat er veel mensen komen voor een plantje. De plantjes hebben we zelf opgekweekt. Van heel klein tot mooie plantjes nu. Onze kas is zo mooi met al die kleuren!”

De Plantjesmarkt wordt gehouden bij het Tuinhuis. Iedereen is van harte welkom tussen 09:30 tot 16:00 uur. Het adres is Stroetenweg 33a in Nooitgedacht (bij Rolde).