Geplaatst op: 20-3-2017
foto speeddaten

Speeddatedag groot succes!

De speeddatedag afgelopen zaterdag was een groot succes! Er zijn maar liefst 86 korte gesprekken gevoerd voor verschillende functies. Sollicitanten konden zich van te voren aanmelden, en dat hebben de meesten ook gedaan. Zo kregen we een goede indruk van welke mensen we zaterdag konden verwachten.

Bij binnenkomst werden mensen verrast door producten van Onder de Molen en de Tuingroep, gepresenteerd door begeleiders en cliënten van beide dagbestedingsgroepen. Daarna konden sollicitanten in het restaurant bij de Servicegroep terecht voor koffie, thee met iets lekkers en natuurlijk informatie over de verschillende functies waarvoor De Trans mensen zoekt.  De sollicitanten hadden vervolgens een gesprek van 10-15 minuten met een unithoofd, begeleider, iemand van dagbesteding, planning of iemand van de afdeling opleiden en er was zelfs een enthousiaste vrijwilliger aanwezig die mensen te woord kon staan. Mensen konden ook nog een korte inleiding volgen over Bouwen aan Vertrouwen, iets wat de meeste mensen met veel belangstelling deden.

De sollicitanten ontvangen deze week per mail allemaal een bericht over de mogelijkheid van een vervolggesprek. De vervolggesprekken zullen volgende week plaatsen.