Geplaatst op: 7-4-2023

‘t PANT viert 15-jarig bestaan met feestweek

‘t PANT, een winkel waar cliënten van De Trans woonaccessoires maken en verkopen onder begeleiding van onze collega's, bestaat dit jaar 15 jaar. Dat mooie feit vieren zij met een feestweek van 11 - 14 april, vol activiteiten en mooie kortingen.

Van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 april vindt er bij ‘t PANT een feestweek plaats. Er zijn verschillende leuke activiteiten gepland voor de cliënten van De Trans, zoals een optreden van zangeres Annemiek Drenth en haar band, een familiedag en een heuse snackkar.

Dobbelkorting

Het is niet alleen feest voor iedereen die bij ‘t PANT werkt, ook aan alle klanten is gedacht. In deze week krijg je dobbelkorting op je aankoop. Je rolt een dobbelsteen en krijgt korting op basis van het aantal wat daaruit komt!

Handgemaakte producten

Melissa en Fraukje werken bij ‘t PANT en werken mee aan veel van de producten in de winkel. Ze werken al jaren bij ‘t PANT en vinden hun werk leuk. Volgens Melissa stoppen ze heel veel tijd en liefde in de spullen die ze met de hand maken. “En lijm!” zegt Fraukje lachend, we gebruiken bakken lijm! “We controleren alles, voordat het helemaal goed is gaat er niets de winkel in!” rondt Melissa af.

Iedereen welkom

Begeleidster Esther vertelt dat ‘t PANT een winkel is waar mensen met een beperking ‘gewoon’ zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontwikkelen en plezier hebben. “Het is een winkel waar jij als klant kunt genieten van hun mooie werk en hen kunt steunen in hun groei. Iedereen is welkom!”

Afbeelding: 1G8A1727
Fraukje en Melissa