Geplaatst op: 22-5-2018
Afbeelding: foto winnaars stagiair van het jaar
Vera en Jeanine, na de bekendmaking van stagiair van het jaar 2018

Vera Hubers en Jeanine Lanting ´stagiair van het jaar 2018´!

Vera Hubers en Jeanine Lanting hebben vandaag de Dag van de Stagiair 2018, de titel ´stagiair van het jaar 2018´ gekregen! Eens per jaar is het de Dag van de Stagiair. Op deze dag worden alle stagiairs en stagebedrijven van Nederland in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt op deze dag de stagiair en het stagebedrijf van het jaar uitgeroepen. De stagiairs en bedrijven zijn aangedragen door stagebegeleiders, leraars, stagiairs, vrienden of familie. Uit alle inzendingen zijn 15 studenten en 15 bedrijven genomineerd, waaruit in beide categorieën één winnaar is geselecteerd.

Vera en Jeanine lopen samen stage bij het Activiteitencentrum aan het Leeuwerikenveld 8. Op de vraag waarom ze gewonnen hebben antwoorden ze: “Wij hebben tijdens onze stageperiode een compleet nieuw activiteitenprogramma bedacht en opgezet. We dragen op deze manier bij aan het vergroten van de leefwereld van onze cliënten en daar zijn we best trots op!”

En wij zijn trots op Vera en Jeanine en natuurlijk ook op onze andere stagiaires en hun werkbegeleiders! De Dag van de Stagiair is een initiatief vanuit StudentenBureau met als doel om de stagiair minstens één dag per jaar in het zonnetje te zetten. Stagiairs werken vaak aan een specifieke opdracht, doen werk waar het bedrijf niet snel aan toe komt en hebben vernieuwende kennis. Toch krijgen sommigen niet altijd de waardering die ze verdienen. Vanuit die gedachte is Dag van de Stagiair opgezet.