Geplaatst op: 29-2-2016
logo Rolder Boys

Voetballers gezocht voor Rolder Boys!


In maart startte Rolder Boys in samenwerking met Stichting De Trans met het aanbieden van voetbal voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking op Sportpark Boerbos. Vanuit Rolder Boys worden de G-voetballers op verschillende manieren gefaciliteerd. Zo verzorgen spelers van het eerste elftal de trainingen en zorgt het damesteam voor het vervoer tussen Sportpark Boerbos en De Trans. Daaruit blijkt de maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging. Het uitgangspunt is dat de G-voetballers bij Rolder Boys horen en de vereniging hen krijgen op deze manier de kans kan bieden mee te doen in de maatschappij.

In de komende periode worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een eerste kennismaking en training gepland op vrijdag 11 maart a.s. en lopen de G-voetballers mee in de line-up met de spelers van het eerste elftal voorafgaand aan de wedstrijd Rolder Boys – SVBO op zondag 20 maart a.s. Deze activiteiten geven de voetballers de gelegenheid zich snel thuis te voelen bij de Rolder Boys. Vanaf 11 maart wordt er wekelijks getraind van 19.15 – 20.30 uur.

Ben je geïnteresseerd in G-voetbal in de regio rondom Rolde en heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met jouw begeleider bij De Trans of stuur een mailtje naar g-voetbal@rolderboys.nl.