Geplaatst op: 11-2-2021
Afbeelding: Afbeelding nieuwsbericht website over vragenuur

Vragenuur via Facebook over werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag

Denk jij wel eens na over werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG)? Ben je benieuwd hoe het werken met deze doelgroep is? Of heb je een vraag over één van onze vacatures voor deze functie? Binnenkort beantwoorden begeleider Chiara Chiriatti en recruiter Taco Holkema van Stichting De Trans jouw vragen op Facebook. Op dinsdag 16 februari om 17.00 uur en vrijdag 19 februari om 15.00 uur zitten zij samen één uur lang achter Facebook en kun jij al jouw vragen aan hen stellen. 

Mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag kunnen meestal niet goed uitleggen waarom zij boos, verdrietig, bang of gespannen zijn. Daarom uiten zij dit soms in verbale of non-verbale agressie. Of in onvoorspelbaarheid. Of bijvoorbeeld in zelfbeschadiging. Als begeleider is aan jou om dit gedrag te begrijpen en goed in contact met de cliënt te blijven. Dit is ingewikkeld, maar dit maakt het vak ook interessant. Doordat jij er voor de cliënt bent en blijft, maak jij verschil in zijn of haar kwaliteit van leven. 

Facebook
Tijdens het vragenuur kun je jouw vragen op de Facebookpagina van De Trans stellen via privéberichten of via openbare reacties. Houd er bij je keuze rekening mee dat openbare reacties voor iedereen zijn te lezen/zichtbaar zijn. Chiara en Taco beantwoorden hier live de vragen. Een laagdrempelige manier om meer te weten te komen over werken met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. 

Kun je niet online zijn tijdens de vragenuren op dinsdag 16 februari om 17.00 uur en vrijdag 19 februari om 15.00 uur? Stuur dan je vraag van te voren in via een privébericht op Facebook. Jouw vraag wordt dan tijdens het vragenuur in de openbare reacties beantwoord. 

Vacatures en andere contactmogelijkheden
Momenteel hebben wij meerdere vacatures voor de functie van ‘begeleider MVG’, zoals deze van 'Begeleider MVG' of deze van ‘Zorgcoördinator’.
Bekijk ook eens onze andere vacatures op https://werkenbijdetrans.nl.
Of neem per e-mail (tholkema@detrans.nl) of telefoon (06 – 51 57 92 45) contact op met Taco Holkema om hem te vragen naar mogelijkheden bij De Trans.