Lettergrootte
A A A
handen bij elkaar

Hoe betrokken bent u?

Vanaf 2016 mag de Cliëntenraad van De Trans zich verheugen op een aantal nieuwe leden. De Cliëntenraad bestaat nu uit zes leden en kent een globale taakverdeling naar aandachtsgebieden. De Cliëntenraad wil haar raad graag blijven uitbreiden om een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van cliënten te vormen. Het enige dat daarvoor nodig is, is uw betrokkenheid!

Als familielid bent u misschien al nauw betrokken bij de woning waar uw familielid woont, werkt of zijn dag doorbrengt. Deze betrokkenheid kunt u ook goed gebruiken om deel te nemen aan de Cliëntenraad. Wij zoeken namelijk vooral mensen die betrokken zijn. Betrokken bij de mensen die worden ondersteund door De Trans en zelf niet altijd even makkelijk hun verhaal kunnen doen. En niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen: mogelijke kennis die u heeft op een bepaald gebied. Deze kennis kan worden aangewend voor de vragen die de Cliëntenraad krijgt voorgelegd vanuit De Trans. Binnen de Cliëntenraad krijgt u te maken met beleidszaken, dus bestuurlijke ervaring kan een voordeel zijn, maar is niet noodzakelijk. Uiteraard kunt u eerst eens een vergadering bijwonen om kennis te maken met de andere leden en een idee te krijgen van de taken en de gang van zaken.

Contact
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de Cliëntenraad, dan kunt u contact opnemen met Jan van Wijk (voorzitter):
e-mail: jenfvanwijk-takens@ziggo.nl
telefoon: (06) 37 35 16 12