Met passie werken in De Witte Baron

Albert wordt bij het wonen en werken begeleid door De Trans. Albert werkt bij De Witte Baron en vertelt trots over zijn werk:

"De Witte Baron is een restaurant, een eterij,  tapperij  en een restaurant. Het restaurant heet El Balanza en er is ook nog een achterzaal bij. De Witte Baron is gevestigd aan het Zuiderdiep 1  in Tweede Exloërmond. Ik werk er met veel passie en plezier en heb al 11 jaar ervaring in het beroep van kok. Het is een heerlijk beroep. Ik heb hiervoor in Brabant gewerkt, ook als kok. We hebben veel lol op de werkvloer! Ons motto is: 'We zien de gasten graag komen maar we zien ze nog liever terugkomen!' Ons doel is de zaak tot een groot succes te maken  en we zijn ervan overtuigd dat het zeker wel gaat lukken. Het vertrouwen in de zaak en in elkaar is heel groot. Hopelijk zie ik u binnenkort in De Witte Baron.

Mijn werkbegeleidster is Tanja Boon van De Trans. Tanja is een aardig en rustig en geeft goede tips. Ik heb goede ervaringen met haar en het is fijn dat ze altijd bereikbaar is. Tanja staat altijd klaar en daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen!