Dagbesteding bij De Trans

Wij hebben meerdere dagbestedingslocaties met diverse activiteiten voor zowel volwassenen, ouderen als kinderen. Op deze pagina vindt u informatie voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Wilt meer weten over dagbesteding voor kinderen jonger dan 18 jaar? Klik dan hier.  

Zoek jij een zinvolle daginvulling? 
Wil jij je aanmelden voor een zinvolle daginvulling? 
Wij vertellen je wat er mogelijk is. En wat je moet doen als je bij ons dagbesteding wilt gaan doen.
Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat u direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Zoekt u dagbesteding voor uw kind of naaste? 
Het is vaak niet makkelijk om dagbesteding voor uw kind of naaste te zoeken. Waar komt hij of zij terecht? Wat voor activiteiten gaat hij of zij doen? Hoe is de begeleiding? Wij nodigen u van harte uit om eens kennis met ons te maken. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij u over De Trans en kunt u al uw vragen stellen. Als u wilt, kunnen we ook samen één of meerdere locaties van De Trans bekijken. Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat u direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Bekijk ook: