Burgerhout, Assen

icon-landelijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-maximale groepsgrootte < 20icon-lvbicon-mvb

De locatie
Burgerhout is een fabriek gespecialiseerd in systemen voor rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie. Het is gevestigd op het industrieterrein van Assen.

De faciliteiten
Burgerhout is een moderne fabriek met diverse faciliteiten voor de personeelsleden. Een aparte productieafdeling is gereserveerd voor de deelnemers. Zij kunnen van alle faciliteiten in de fabriek gebruik maken. Indien geïndiceerd, is in georganiseerd vervoer naar en van de locatie voorzien.

De deelnemers
De deelnemers zijn mannen en vrouwen in de leeftijd van 19 tot 66 jaar. Ze functioneren op verschillend niveau. Er is sprake van lichte tot ernstige verstandelijke beperking en soms bijkomende problematiek. Allen hebben een ambitie om actief deel te nemen in het productieproces van het bedrijf en te integreren in reguliere arbeidsverbanden.

De begeleiding
Op de separate productieafdeling is altijd een agogisch geschoolde vaste begeleider aanwezig. Deze ondersteunt de deelnemers bij hun werkzaamheden en zorgt ervoor dat ze veilig kunnen werken in de fabriek.

De activiteiten
Het betreft hier grotendeels productiewerk. Het team van deelnemers plaatst bijvoorbeeld dichtringen in diverse pijpleidingen. Ook verzorgen zij inpakwerkzaamheden en labelen ze de producten.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.

Download hier de PDF

Contact Printen