BW Copy, Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-lvbicon-mvb

De locatie
Het pand is gelegen op een industrieterrein in de wijk Bargermeer bij Emmen.

De faciliteiten
Het betreft een zeer ruim pand dat volledig toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Er is voorzien in een rolstoeltoilet en doucheruimte. Ook is een kantine ingericht voor het nuttigen van de lunch. Indien geïndiceerd, is in georganiseerd vervoer naar en van de locatie voorzien.

De deelnemers
De deelnemers zijn personen met een matige tot lichte verstandelijke beperking en soms bijkomende problematiek.

De begeleiding
Er zijn in dit pand drie arbeidsmatige groepen actief: de Nerf, BW Copy en Artterra. Elke groep heeft minimaal twee agogisch geschoolde begeleiders. De begeleiding is gericht op de individuele ondersteuningsbehoefte van de deelnemers. Ook in het productieproces en het bedienen van de klanten worden de deelnemers ondersteund.

De activiteiten
De drie groepen hebben elk hun specifieke werkzaamheden. Binnen BW Copy wordt gevarieerd drukwerk verzorgd. Onder meer voor verenigingen en scholen. De deelnemers zijn daarbij betrokken in alle onderdelen van het proces. Naast drukwerk wordt soms ook kleinschalig assemblagewerk aangenomen.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.

Download hier de PDF.

Contact Printen