De Inpak, Nooitgedacht

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 5-10kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-mvb

De locatie
De Inpak heeft een onderkomen aan de rand van de woonwijk Nooitedacht bij Rolde. De woonwijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer.

De faciliteiten
De groep beschikt over een grote werkruimte en een vertrek om te rusten en de lunch te genieten. Daarnaast beschikken de deelnemers over alle benodigde sanitaire voorzieningen. De ruimte is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De deelnemers
De groep bestaat uit cliënten met een sterke behoefte aan regelmaat en vaste bezigheden. Allen met een matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek als autistisch spectrum stoornis en gedragsproblematiek.

De begeleiding
Binnen de groep zijn drie vaste begeleiders actief. In overleg met de cliënten en rekening houdend met hun vaardigheden, nemen deze begeleiders werkzaamheden aan van externe bedrijven.

De activiteiten
De deelnemers zijn vooral actief in het verpakken en labelen van diverse producten en materialen. Dank zij een aantal grote opdrachtgevers, kunnen de cliënten met trots werken aan een gevarieerd aanbod van activiteiten. Van het inpakken van bevestigingsmateriaal voor een fabriek uit Assen, het etiketteren van vruchtensappen voor een biologische landwinkel in Marwijksoord tot het inpakken van remkabels voor een fabriek uit Groningen.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.

Download hier de PDF.

Contact Printen