De Servicegroep, Nooitgedacht

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mvb

De locatie
De Servicegroep is ondergebracht in het activiteitencentrum, gelegen in de rustige wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer.

De faciliteiten
De groep beschikt over een eigen lokaal om spelletjes te doen of pauze te houden. Er is een volledig ingerichte keuken, waar etenswaren worden bereid voor verkoop via een separaat buffet met kassa en koelvitrines. Indien geïndiceerd, is in georganiseerd vervoer naar en van de locatie voorzien.

De deelnemers
De groep bestaat uit mannen en vrouwen in de leeftijd van 19 tot 70 jaar. Allen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.

De begeleiding
Binnen de groep zijn twee agogisch geschoolde begeleiders actief. Ze zijn bekend met de geldende keukenregels op het gebied van hygiëne en de bediening van de apparatuur. Ze begeleiden de deelnemers in alle facetten van het productieproces, tot en met de presentatie en verkoop van de gerechten.

De activiteiten
De deelnemers hebben eigen taken in de bereiding van de verschillende gerechten. De groep maakt broodjes, wraps, soepen en diverse andere gerechten volgens recept. Ze zijn ook betrokken in de uitstalling ervan in het buffet en de verkoop aan klanten gedurende lunchtijd.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.

Download hier de PDF.

Contact Printen