Fietsshop, Emmen

icon-in dops-/-stadskernicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mvb

De locatie
De werkplaats is gelegen in het centrum van Emmen, achter een reguliere rijwielhandel.

De faciliteiten
De werkruimte is een ruime en modern ingerichte fietswerkplaats, voorzien van alle hiertoe benodigde gereedschappen en faciliteiten op het gebied van veiligheid en gezondheid. Er is een aparte ruimte voor het houden van een (lunch)pauze of het aangaan van persoonlijke gesprekken. Indien geïndiceerd, is in georganiseerd vervoer naar en van de locatie voorzien.

De deelnemers
De deelnemers zijn personen met een matige of licht verstandelijke beperking en hebben affiniteit met techniek.

De begeleiding
De begeleiding is gericht op het aanleren en onderhouden van vaardigheden aan de hand van praktische doelen. De begeleiders hebben een agogische opleiding en ruime kennis van de hier gebezigde technieken. Er is veel persoonlijke aandacht en sprake van planmatig werken.

De activiteiten
In Fietsshop De Trans worden alle gangbare reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan rijwielen verricht. De werkplaats sluit aan op de winkel, zodat interactie met klanten kan plaatsvinden. De activiteiten worden dan ook verricht in samenspraak met het winkelpersoneel. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.
Download hier de PDF.

 

Contact Printen