No Nonsens, Emmen

icon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20

De locatie
No Nonsens is gelegen aan de Wilhelminastraat 78 in Emmen naast 't Pant (dagbesteding + winkel). De locatie is makkelijk bereikbaar voor personenvervoer en is voorzien van  parkeergelegenheid en een fietsenstalling.

De faciliteiten
De groep kan gebruik maken van een professionele keuken en richt zich voornamelijk op cateringwerk. 

De deelnemers
De deelnemers zijn personen met een matige tot lichte verstandelijke beperking.

De begeleiding
Er zijn in dit pand dagelijks twee agogisch geschoolde begeleiders aanwezig. Zij steken vooral in op het toewerken naar zo veel mogelijk zelfstandigheid en het aanleren van vaardigheden bij de deelnemers. Vanzelfsprekend zijn de wensen en mogelijkheden van deze personen het uitgangspunt.

De activiteiten
No Nonsens richt zich op cateringwerk. De deelnemers verzorgen bijvoorbeeld lunches en hapjesschalen en bakken cakes en koekjes. Daarnaast is er tijd en ruimte om creatief bezig te zijn. 

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl.

Download hier de PDF

Contact Printen