No Nonsens, Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-lvbicon-mvb

 

De locatie
No Nonsens is ondergebracht in gebouw Onder de Wiekslag in Klazienaveen.

De faciliteiten
De locatie is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer en ligt direct naast het winkelcentrum van Klazienaveen met diverse supermarkten en andere winkels. Er is voor de groep onder meer een professionele keuken beschikbaar. Indien geïndiceerd, is in georganiseerd vervoer naar en van de locatie voorzien.

De deelnemers
De deelnemers zijn personen met een matige tot lichte verstandelijke beperking.

De begeleiding
Er zijn in dit pand dagelijks twee agogisch geschoolde begeleiders aanwezig. Zij steken vooral in op het toewerken naar zo veel mogelijk zelfstandigheid en het aanleren van vaardigheden bij de deelnemers. Vanzelfsprekend zijn de wensen en mogelijkheden van deze personen het uitgangspunt.

De activiteiten
No Nonsens richt zich op cateringwerk. De deelnemers verzorgen bijvoorbeeld lunches en hapjesschalen en bakken cakes en koekjes. Ook verrichten ze schoonmaakwerkzaamheden en strijkwerk.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.

Download hier de PDF

Contact Printen