Eignwies, Rolde

icon-in dops-/-stadskernicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-lvbicon-mvb

De locatie
Eignwies kun je vinden aan de Grote Brink 22, te Rolde. Het is gevestigd op een rustige locatie in het centrum van Rolde, naast de molen. 

De faciliteiten
De locatie beschikt over een ruim atelier en een gezellige winkelruimte. Alle reguliere faciliteiten voor het personeel zijn aanwezig. Het atelier is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

De deelnemers
In het atelier zijn 13 deelnemers actief met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, in de leeftijd van 26 tot 62 jaar.

De begeleiding
Onder de Molen heeft een team van vier agogisch geschoolde begeleiders. Zij begeleiden de deelnemers in activiteiten die gericht zijn op het bevorderen en handhaven van de zelfredzaamheid en het uitbouwen van hun eigenwaarde. Het atelier is geopend op werkdagen van 10.00 tot 16.15 uur.

De activiteiten
In het atelier worden cadeau artikelen gemaakt uit verschillende materialen en volgens diverse creatieve technieken. Dit alles afgestemd op de individuele mogelijkheden van de deelnemers. Al bij het ontwerpen van de producten wordt rekening gehouden met hun handelingsbekwaamheid. Verkoop van de artikelen vindt plaats in de shop.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl.

Download hier de PDF.

Contact Printen