Papierazzi, Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-lvbicon-mvb

De locatie
Papierazzi is gevestigd in gebouw ‘Zuidbarge’ en gelegen in de gelijknamige wijk in Emmen, op loopafstand van een winkelcentrum en nabij recreatiegebied De Rietplas.

De faciliteiten
Papierazzi is gevestigd nabij de woonvoorzieningen aan het Leeuwerikenveld, waar gebruik kan worden gemaakt van de sporthal en het zwembad. Het betreft een gelijkvloers en drempelvrij pand, voorzien van twee badkamers met verdroogmogelijkheden en er is een rustruimte. Indien geïndiceerd, is in georganiseerd vervoer naar en van de locatie voorzien.

De deelnemers
In gebouw Zuidbarge zijn drie groepen actief: De Nije Stee, Papierazzi en Paperhome. Papierazzi is een groep van acht personen met een matige tot lichte verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.

De begeleiding
Er zijn twee agogisch geschoolde vaste begeleiders en een zorghulp actief binnen de groep. De begeleiding is zo veel mogelijk gericht op ondersteuning in de werkzaamheden en begeleiding in gedrag. Het onderhouden en, waar mogelijk, uitbouwen van vaardigheden heeft alle aandacht van de begeleiders.

De activiteiten
Papierazzi produceert op bestelling artikelen uit papier voor particulieren en andere dagbestedingslocaties van De Trans. Denk daarbij aan geboortestoeltjes, luiertaarten, spaarpotten en nog veel meer. Ook wordt wel assemblagewerk aangenomen.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.

Download hier de PDF.

Contact Printen