't PANT, Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 30icon-lvbicon-mvbicon-mb

De locatie
De locatie bevindt zich aan de rand van Emmen, net buiten het centrum. ’t PANT is makkelijk bereikbaar voor personenvervoer en er is voorzien in parkeergelegenheid en fietsenstalling.

De faciliteiten
Het atelier biedt ruimte aan maximaal 25 deelnemers en beschikt over een invalidentoilet. De ruimte is opgedeeld in een atelier, een opslagruimte en een winkel aan de straatzijde. Ook is een kantine en een zitruimte ingericht.

De deelnemers
De deelnemers zijn personen met een matige of licht verstandelijke beperking. De activiteiten zijn bij uitstek geschikt voor personen die graag creatief bezig zijn.

De begeleiding
De begeleiders hebben een agogische opleiding. De begeleiding vindt plaats door drie personen in drie groepen en is gericht op de individuele ondersteuningsbehoefte van de deelnemers. Er is begeleiding in de ontwikkeling van vaardigheden en de interactie met de klanten in de winkel.

De activiteiten
In ’t PANT worden diverse creatieve en decoratieve producten vervaardigd. Deze artikelen worden onder meer verkocht in de aangrenzende winkel. Dus ook de klantcontacten kunnen onderdeel van het werk zijn. Het atelier is geopend van 08.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over vormen van dagbesteding bij De Trans, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u contact met ons opnemen via het algemene nummer (0592) 24 74 74, of via info@detrans.nl. Zie ook www.detrans.nl.

Download hier de PDF.

Contact Printen