Afbeelding: brandgans 5

Brandgans 4/5 Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-mvbicon-mb

Betreft groepswonen in een moderne woning in de wijk de Rietlanden in Emmen. Deze woonwijk ten zuiden van de stad Emmen kenmerkt zich door het vele groen. Er zijn veel winkels, scholen en sport- en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.

De woning
In het pand beschikken de bewoners over een eigen kamer met media-aansluiting. Er is in een gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer voorzien. De benedenverdieping is volledig rolstoel toegankelijk. De woning heeft een ruime tuin en prima parkeergelegenheid.

De bewoners
De bewoners hebben een matige verstandelijke beperking, sommigen met bijkomende fysieke beperkingen. Het betreft een groep van 11 personen, in leeftijd variërend van jongvolwassen tot volwassen.

De begeleiding
Binnen de woning zijn steeds minimaal twee begeleiders aanwezig. Er is sprake van 24-uurs begeleiding. Omdat bij sommige bewoners sprake is van een vorm van autisme, hebben de begeleiders vooral op dit gebied de nodige expertise. Begeleiding vindt plaats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

We komen graag met je in contact! Dan bekijken we samen of je voorkeurswoning ook een juiste match is voor jouw situatie. Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt)

Contact Printen