Afbeelding: nijkampen 7  (1)

De Nijkampen 7 Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkeukenicon-eigen woonkamericon-eigen badkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mvb

Algemeen
Betreft appartement wonen in een moderne woning in de wijk Emmermeer in Emmen. Deze woonwijk ten noorden van de stad Emmen herbergt veel winkels, scholen en sport- en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.

De woning
In het pand beschikken de bewoners over een eigen appartement met keukenblok. Per twee appartementen wordt een badkamer gedeeld. Cliënten kunnen zich op hun kamer terugtrekken of gebruik maken van de groepsruimte. De woning is van moderne domotica voorzien en volledig rolstoel toegankelijk. Er is ruime parkeergelegenheid en een grote besloten tuin aanwezig.

De bewoners
De bewoners zijn volwassenen en ouderen (tot 55 jaar) en hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking.

De begeleiding
Binnen de woning is sprake van 24-uurs begeleiding. Er is altijd minimaal één begeleider aanwezig. Begeleiding vindt laats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: 06 51 92 27 74.

Contact Printen