Afbeelding: De Veldrits 5a

De Veldrits 5 Rolde

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mb

Betreft een moderne woning nabij de dorpskern van Rolde. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
Het pand biedt woonruimte aan 6 personen. De bewoners beschikken over een eigen kamer met media-aansluitingen. Er is een gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer in het pand. De woning is volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 25 en 60 jaar.

De begeleiding
In de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig en 1 op 1 begeleiding mogelijk. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

We komen graag met je in contact! Dan bekijken we samen of je voorkeurswoning ook een juiste match is voor jouw situatie. Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt)

Contact Printen