Afbeelding: egypteneinde 47 1

Egypteneinde 47 Veendam

icon-landelijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte 1-5kmicon-eigen woonkamericon-maximale groepsgrootte < 20icon-lvbicon-mvb

Betreft groepswonen in een landelijke omgeving aan de rand van Veendam. Egypteneinde 47 is een zeer ruim pand, gelegen tussen de weilanden. Winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

De woning
Het pand aan Egypteneinde biedt plaats aan 17 bewoners en heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Er is een gemeenschappelijke keuken aanwezig en gemiddeld is één badkamer beschikbaar per 3 bewoners. De kamers hebben eigen media-aansluitingen. Het terrein omvat een groot weiland en schuur waar de bewoners kunnen klussen en hobbyen. Het pand is deels rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking, sommigen met een vorm van autisme. De leeftijdsopbouw van de groep is zeer breed: van jongvolwassenen tot ouderen.

De begeleiding
In de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig. Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: (0592) 24 76 07.

Contact Printen