Afbeelding: Hoofdstraat 6 Rolde

Hoofdstraat 6 Rolde

icon-in dops-/-stadskernicon-landelijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-eigen badkamericon-logeermogelijkheidicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvb

Betreft groepswonen in een grote vrijstaande woning in de dorpskern van Rolde. Omgeven door diverse winkels, sportgelegenheden en wandelgebied. Er is ruime parkeergelegenheid en uitstekende verbinding per openbaar vervoer.

De woning
De Hoofdstraat heeft plaats voor 9 bewoners. Daarnaast is 1 kamer in overleg beschikbaar voor ambulante begeleiding, of als logeerkamer. Elke kamer heeft eigen douchegelegenheid en er is een gezamenlijke woonkamer. De kamers hebben een eigen TV-aansluiting en beschikking over WiFi. Bij de woning is een grote schuur waar bewoners kunnen klussen en hobbyen.

De bewoners
De bewoners zijn licht verstandelijk beperkt, met gedrags- of psychiatrische problematiek in de leeftijd van 20 tot 30 jaar. Er worden spontaan en georganiseerd activiteiten ondernomen, zoals gezamenlijk bowlen en groepsuitjes.

De begeleiding
In de woning is 24-uurs begeleiding aanwezig en 1 op 1 begeleiding mogelijk. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
We komen graag met je in contact! Dan bekijken we samen of je voorkeurswoning ook een juiste match is voor jouw situatie. Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt)

Contact Printen