Afbeelding: koningspark 2 1

Koningspark 2 Nooitgedacht

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkeukenicon-eigen woonkamericon-eigen badkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mvb

Betreft een moderne woning in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
Het pand Koningspark 2 is verdeeld in een A- en B-vleugel. In totaal beschikt de Koningslaan 2 over acht slaapkamers en twee appartementen. De appartementen hebben eigen sanitair en badkamer, daarnaast maken bewoners gezamenlijk gebruik van keuken, woonkamer en badkamers. Alle kamers hebben eigen media-aansluitingen. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking, sommigen met een vorm van autisme, borderline, of hechtingsproblematiek. De leeftijdsopbouw van de groep is zeer breed: van 17 tot 64 jaar.

De begeleiding
Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied. Daarbij wordt uitgegaan van het individu en niet van het groepsgevoel. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

We komen graag met je in contact! Dan bekijken we samen of je voorkeurswoning ook een juiste match is voor jouw situatie. Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt)

Contact Printen