Afbeelding: koningspark 3 1

Koningspark 3 Nooitgedacht

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 10icon-mvbicon-evb

Betreft een moderne woning in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
Koningspark 3 beschikt over 6 kamers en een aparte rustruimte voor de bewoners. De bewoners maken daarnaast gezamenlijk gebruik van keuken, woonkamer en badkamers. Alle kamers hebben eigen media-aansluitingen. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking, in combinatie met een vorm van autisme en soms psychiatrische problematiek. Er is sprake van een intensieve zorgvraag en zogenoemd moeilijk verstaanbaar gedrag. De leeftijd van de bewoners varieert van 25 tot 55 jaar. Sommigen ontvangen dagbesteding in de woning.

De begeleiding
Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
We komen graag met je in contact! Dan bekijken we samen of je voorkeurswoning ook een juiste match is voor jouw situatie. Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt)

Contact Printen