Afbeelding: koningspark 5 2

Koningspark 5 Nooitgedacht

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mvbicon-evb

Betreft een moderne woning in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. De wijk kenmerkt zich door nieuwbouw op ruime kavels met veel groen en weinig verkeer. In de nabijheid van een kinderboerderij, sporthal, zwembad en wandelgebied. Goede parkeergelegenheid bij de woning en aansluiting op openbaar vervoer.

De woning
Het pand biedt woonruimte aan 7 personen. De bewoners beschikken over een eigen kamer. Er is een gemeenschappelijke keuken, badkamer en woonkamer in het pand. De kamers hebben eigen media-aansluitingen. Het pand is volledig rolstoeltoegankelijk.

De bewoners
De bewoners hebben een lichte tot ernstige verstandelijke beperking en een intensieve verzorgingsvraag. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 40 en 60+ jaar. Sommigen hebben dagbesteding in de woning zelf.

De begeleiding
In de woning is moderne sensortechnologie toegepast die 24 uur per dag de begeleiding ondersteunt. Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. Naast het bieden van structuur en het ontwikkelen van vaardigheden op divers gebied, is de begeleiding sterk verzorgingsgericht. Een en ander afhankelijk van de hulpvraag en op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

We komen graag met je in contact! Dan bekijken we samen of je voorkeurswoning ook een juiste match is voor jouw situatie. Stuur een e-mail naar clientbemiddeling@detrans.nl of neem telefonisch contact op via 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt)

Contact Printen