Afbeelding: leeuwerikenveld 12

Leeuwerikenveld 12 Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-rolstoel toegankelijkicon-eigen woonkamericon-maximale groepsgrootte < 20icon-evbicon-mb

Betreft groepswonen in een moderne woning in de wijk de Rietlanden in Emmen. Deze woonwijk ten zuiden van de stad Emmen kenmerkt zich door het vele groen. Er zijn veel winkels, scholen en sport- en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.

De woning
In het pand beschikken de bewoners over een eigen kamer met media-aansluiting. Keuken en badkamer worden gedeeld. De woning is van moderne domotica voorzien en rolstoel toegankelijk. Er is ruime parkeergelegenheid en een grote besloten tuin aanwezig.

De bewoners
De bewonersgroep bestaat uit 12 personen. In leeftijd variërend van jongvolwassen (17+) tot ouderen (55+) met een ernstige meervoudige beperking.

De begeleiding
Binnen de woning is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Men is vertrouwd met de specifieke behoeftes en beperkingen van de doelgroep. Begeleiding vindt plaats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: (0592) 24 76 07.

Contact Printen