Afbeelding: leeuwerikenveld 13

Leeuwerikenveld 13 Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-evb

Algemeen
Betreft groepswonen in een moderne woning in de wijk de Rietlanden in Emmen. Deze woonwijk ten zuiden van de stad Emmen kenmerkt zich door het vele groen. Er zijn veel winkels, scholen en sport- en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.

De woning
In het pand beschikken de bewoners over een eigen kamer. Keuken en badkamer worden gedeeld. De woning is van moderne domotica voorzien en rolstoel toegankelijk. Er is ruime parkeergelegenheid en een grote besloten tuin aanwezig.

De bewoners
De bewonersgroep bestaat uit 12 personen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners is zeer gevarieerd van 20 tot 60+.

De begeleiding
Binnen de woning is ’s nachts geen personeel aanwezig. Begeleiding vindt dan plaats via akoestische systemen. Een en ander op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via cliëntbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen