Afbeelding: leeuwerikenveld 3b

Leeuwerikenveld 3b Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) 1-5kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 20icon-evb

Betreft appartement wonen in een moderne woning in de wijk de Rietlanden in Emmen. Deze woonwijk ten zuiden van de stad Emmen kenmerkt zich door het vele groen. Er zijn veel winkels, scholen en sport- en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.

De woning
In het pand beschikken de bewoners over een eigen appartement met media-aansluiting, keukenblok, toilet en badkamer. Cliëntenkunnen zich op hun kamer terugtrekken of gebruik maken van de groepsruimte. Ook is een logeerkamer beschikbaar. De woning is van moderne domotica voorzien en volledig rolstoel toegankelijk. Er is ruime parkeergelegenheid en een grote besloten tuin aanwezig.

De bewoners
De bewoners zijn volwassenen (tot 55 jaar) en hebben een ernstige verstandelijke beperking.

De begeleiding
Binnen de woning is een-op-een begeleiding mogelijk. Er zijn altijd twee begeleiders aanwezig. Begeleiding vindt laats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie
Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen met Bureau Zorgbemiddeling van De Trans: (0592) 24 76 07.

Contact Printen