Afbeelding: leeuwerikenveld 3c

Leeuwerikenveld 3c Emmen

icon-in wijkicon-afstand tot winkel(centrum) < 1kmicon-afstand tot ov halte < 1kmicon-eigen woonkamericon-logeermogelijkheidicon-rolstoel toegankelijkicon-maximale groepsgrootte < 10icon-lvbicon-mvb

Algemeen
Betreft appartement wonen in een moderne woning in de wijk de Rietlanden in Emmen. Deze woonwijk ten zuiden van de stad Emmen kenmerkt zich door het vele groen. Er zijn veel winkels, scholen en sport- en recreatiefaciliteiten in de directe omgeving.

De woning
In het pand hebben de bewoners beschikking over een eigen appartement met media-aansluiting en eigen doche en toilet. Cliënten kunnen zich op hun kamer terugtrekken of gebruik maken van de groepsruimte. Ook is een logeerkamer beschikbaar. De woning is van moderne domotica voorzien en volledig rolstoel toegankelijk. Er is ruime parkeergelegenheid en een grote besloten tuin aanwezig.

De bewoners
De bewoners zijn volwassenen (20 tot 50 jaar) met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

De begeleiding
Binnen de woning is een-op-een begeleiding mogelijk. Er zijn altijd twee begeleiders aanwezig. Begeleiding volgt de Triple C methodiek en vindt plaats op geleide van een Individueel Ondersteuningsplan (IOP) voor elke bewoner. Ouders en verwanten worden betrokken in de begeleiding.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek of bezoek, kunt u contact opnemen via cliëntbemiddeling@detrans.nl of telefonisch op 0592 247 476 (er volgt een keuzemenu, zodat je direct de juiste persoon aan de lijn krijgt).

Contact Printen